Oplever du længsel efter efter de skønne smage fra Danmark, og det svært at finde danske dagligvarer i udlandet. Vi tilbyder en unik service, hvor vi sender delikatesser som slik, lakrids, remoulade og ristede løg direkte til dig. 
Genoplive smagen af Danmark, selvom du er langt væk hjemmefra.

Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Flink Købmand ApS
Valbygårdsvej 71 2500 Valby
cvr:42895520
Telefon: +45 71442666
E-mail: info@dan-mai.com

2. Priser

Hos Dan-Mai.com er alle priserne i danske kroner og angivet ex. moms og afgifter.
Kunder der bor indenfor EU, vil blive opkrævet 25% moms.
Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

3. Betaling

Dan-Mai.com modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
Forbrugerbeskyttelse
Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via
en PensoPay betalingsløsning: 
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

 

4. Levering

Dan-Mai.com tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 14 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele verden. Varen vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Dine varer sendes med DHL, postnord eller EMS.

5. Ombytning

Vi kan grundet fødevaresikkerhed, ikke ombytte eller tage fødevarer retur.

6. Reklamationsret

Dan-Mai.com yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations­ og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Dan-Mai.com indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Dan-Mai.com returneringsomkostninger i rimeligt omfang.
Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Dan-Mai.com
Valbygårdsvej 71 
2500 Valby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

7. Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Dan-Mai.com har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. mail eller anden traditionel korrespondance form.

8. Fortrydelsesret

Der er 14 dages fortrydelsesret på alle vores produkter undtagen fødevarer, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Du har 14 dage, til at returnere pakken, fra den dato du har meldt at du har fortrudt købet. senest 14 dage efter den dato, hvor du har meddelt, at købet er fortrudt, vil du få pengene retur.

I tilfælde af en konkret formodning om en værdiforringelse ved returvaren, har vi mulighed for at afvente modtagelsen, før købesummen refunderes. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

9. Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

10. Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

 

11. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for HER. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

12. Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse:info@dan-mai.com

 

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.