New Nordic – Active Liver™ – 120 tabs.

549,00 kr. Ekskl. Moms

Kategorier: ,

Beskrivelse

LEVERFUNKTION OG FEDTSTOFSKIFTE
Tabletten indeholder en kombination af urteekstrakter som marietidsel, artiskok og gurkemeje, samt vitaminlignende stof cholin. Artiskok og marietidsel støtter lever-funktion. Indeholdet af cholin bidrager til at opretholde en normal leverfunktion og en normal omsætning af fedtstoffer.

DAGLIG DOSIS: Til voksne samt børn over 11 år: Tag 1 tablet dagligt med væske. Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud har til hensigt at supplere kosten og bør ikke træde i stedet for en varieret kost og sund livsstil. Bør opbevares uden for små børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og ammende.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg
邮包总价值

根据中国海关规定,每单邮包有两件以上商品,总价值就不能超过一千元,如果超过就会被退回。如是一件,允许超过一千元人民币价值。

Beskrivelse

 • Kosttilskud.Active Lever hjælper med at understøtte leveren for dem som oplever et “fedt liv”. Har et kombineret indhold af urteekstrakter som marietidsel, artiskok, gurkemeje og sort peber, samt vitaminet cholin, der bidrager til at vedligeholde en normal leverfunktion.Active Lever indholder Globe artiskok, der går ind og understøtter din daglige lever-galde-funktion. Cholin bidrager til opretholdelse af en normal leverfunktion og fedt (lipid) metabolisme.Fordele ved Active Liver
  • Cholin bidrager til at opretholde normal leverfunktion og fedtstofskifte
  • Indeholder marietidsel, artiskok og gurkemeje
  • Unik urteekstrak-kombination

  Active Liver indeholder særligt tre aktive ingredienser, marietidsel artiskok og gurkemeje:

  Marietidsel (Silibum marianum L. Gaetnn.)
  Marietidsel er med sin oprindelse i Middelhavsområdet, blevet anvendt som både fødevare og helseurt. I denne Active Liver tablet er marietidslerne blevet nøje udvalgt, tørret og ekstraheres, sådan at de ønskede plantestoffer bevares.

  Artiskok (Cynara scolymus L.)
  Artiskok er en tidselagtig staude med kratige store blade. Det er en flerårig plante, som har været kendt i Middelhavsområdet i over 2000 år. I denne Active Liver tablet er det blade fra planten, som er blevet tørret, der bliver brugt.

  Gurkemeje (Curcuma longa L.)
  Gurkemeje tilhører ingefær familien, som har oprindelse fra det tropiske Sydasien. Gurkemeje hører til skoven, hvor den gror vildt, og trives under temperaturer mellem 20 og 30 grader med store mængder regn.

  Active Liver på Tilbud
  Vi har altid Active Liver til en stærkt nedsat pris. Vi vil gerne gøre vores kunder glade, og vi ved at de sætter pris på en god handel. Derfor sparer du lige nu 33% på New Nordic Active Liver.

  Link til producent: New Nordic A/S

  Pligttekst: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Bør opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

 

 • Fyldemiddel (mikrokrystallinsk cellulose), Marietidsel ekstrakt (Silybum marianum L.), Artiskok ekstrakt (Cynara scolymus L.), Cholinhydrogentatrat, Gurkemeje ekstrakt (Curcuma longa L.), Konsistensmiddel (tværbunden natriumcarboxymethyl cellulose), Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.), Overfladebehandlingsmiddel (magnesium stearate, hydroxypropylmethyl cellulose), Kartoffelstivelse, Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Næringsindhold

  • Næringsindhold pr. 100g:

 • Indhold Mængde pr dagsdosis % af RI
  Marietidsel ekstrakt (Silybum marianum L.) 400 mg
  – standardiseret til 40% silymarin
  Artiskok ekstrakt (Cynara scolymus L.) 222 mg
  – 13,5:1 ekstrakt svarende til 2997 mg urt
  Gurkemeje rodstængel ekstrakt (Curcuma longa L.) 150 mg
  – 10:1 svarende til 1500 mg rodstængel
  Sort peber ekstrakt (Piper nigrum L.) 4 mg
  Cholin 82,5 mg
 • 1 tablet daglig i forbindelse med indtagelse af væske.